Stort tack till Marcus för tipset!

Just nu har ICA ett bra erbjudande på Samsung Galaxy S6 EDGE. Om man går till kassan och skriver in rabattkoden EDGE så betalar man endast 4990 för telefonen. Därefter kan man välja om man vill hämta ut i butik eller få det levererat hem till sig. Om man väljer hemleverans så får man lägga på 19 kr extra. Då betyder detta att slutsumman landar på 5009 kr.

Samsung Galaxy S6 EDGE är Samsungs näst modernaste version (då S7:an precis släpptes). Skärmen är en ljusstark QHD Super AMOLED-skärm som ger skarpa, färger, levande bilder samt lätt att se innehållet på skärmen utomhus. Skärmen är tillverkad i Gorilla Glass 4 vilket ger hög tålighet. Processorn är stark och klarar lätt av att starta hela telefonen och appar mycket snabbare än tidigare släppt modeller!

samsung-galaxy-s6-edge

Att ladda telefonen går snabbt. På bara 10 minuters snabbladdning med sladd kan du titta på film i 2 timmar. Anledningen att vi skrev ”med sladd” är att telefonen är utrustad för trådlös laddning. Då måste man dock köpa till en trådlös laddningsstation. Kameran är utrustad med optisk bildstabilisator och F1.9 bländare vilket gör att du kan ta riktigt skarpa och professionella bilder. Operativsystemet är Android och lagringsutrymmet i telefonen är 32GB.

Vi gjorde en priskoll för att ta reda på vad mobilen kostar i övriga butiker. Den billigaste återförsäljaren (förutom ICA) är just nu Viking mobil som tar 5439 kr för S6:an. Att köpa på ICA gör alltså att du sparar in 430 kr. Om du hämtar ut i butik så sparar du 449 kr.

Såhär såg det ut i kassan på ICA:

kassan-ICA

Till Dealen