Om Oss

Savly.se – De bästa erbjudandena varje dag!

Välkommen till Savly.se! Vi är en dealsajt som skriver om de bästa klippen du kan göra varje dag. Vår uppgift är att bespara dig som användare den energi och tid som det tar att leta upp riktigt bra deals. För att produkter eller tjänster på vår sida måste kvalificera sig måste följande punkter vara kontrollerade och godkända:

  • Varumärket måste hålla hög kvalitet
  • Pris i förhållande till kvalitet måste vara lågt nog
  • Priset måste vara unikt lågt = aldrig eller sällan så lågt pris
  • Frakt måste inberäknas i priset
  • Produkten bör finnas i rimlig mängd i lager

Dessutom skriver vi även om riktigt bra rabattkoder samt ovanliga gratisprodukter. Du som användare kan även skicka in deals till oss varpå vi kontrollerar dom och sedan publicerar. Dessutom skriver vi även om tips & tricks på hur du handlar på vissa shoppingsajter, hur du sparar pengar genom att handla billigt och mer.

Vår affärsmodell är en win-win situation för alla parter. Det låter nästan galet då det för det mesta finns en vinnare och förlorare inom handeln. Det går till såhär. Vi arbetar med affiliate-nätverk som ger oss provision varje gång en besökare kommer till vår sajt, går vidare till en deal och köper den. Du vinner för att du får det lägsta priset på marknaden, återförsäljaren vinner då dom får sålt mer produkter och vi vinner då vi får provision ifrån partnerprogrammet.

På detta vis kan vi bespara oss alla jobbiga annonser och reklam som smutsar ner hemsidan och förstör upplevelsen för dig som användare. Vi hoppas att du kommer trivas här på Savly och vi hoppas även att vi besparar dig onödiga utgifter på något du tycker om!

Välkommen!

/ Team Savly.se