LG Nexus 5X Smartphone 32 GB till 3 700 kr *UPPDATERAT*

5/08/2016 - 11:00

4 Kommentarer

Dela:

Nexus-smartphone-turned-wider

Ny telefon? I så fall bör du läsa mer här!

Uppdaterat den 05/08- 2016

På Elgiganten kan du nu hitta den här telefonen för 2490 kr. Billigast pris enligt prisjakt och du får fri frakt vid postorder och upphämtning i butik!

klicka här för att komma till det här erbjudandet

Ny telefon för 600 kr billigare än igår?

Idag har Elgiganten sänkt priset på LG Nexus 5X Smartphone 32GB med 600 kr. Tidigare har den alltså kostat 4490 kr. Om man ser till prisutvecklingen har priset nästan konstant sjunkit sedan mitten av November. Men priset har enligt prisjakts prisutvecklingstjänst aldrig sjunkit så mycket på en dag som den har idag. Frågan är förstås om priset kommer sjunka mer, men just nu ligger Elgigantens pris långt under andra försäljare. Närmst ligger Orange vars pris ligger på 4 262 kr.

Dagens prisdropp har alltså inneburit att det går att komma undan mycket billigare om man köper telefonen på Elgigantens hemsida.

När man kommer ut på sidan så är det viktigt att välja ”Köp utan abonnemang”! Detta om du bara vill ha telefonen utan att binda upp dig på något. När man kommer till kassan så kan du välja Ekonomi – Postpaket för att få gratis frakt. Såhär såg det ut för oss:

Nexus-kassan

 

Till Dealen