Disclaimer

Välkommen till webbplatsen www.savly.se. På denna hemsida får del av många typer av erbjudanden, gratisprodukter eller tjänster. För dig som användare har du möjligheten att läsa om deals och erbjudanden utan någon form av registrering eller kostnad.

www.savly.se är ett initiativ från Bambino 94. V V UG. Även om vi alltid försöker uppdatera sidan då de deals vi skriver om  (eller rabattkoder) går ut kan det alltid finnas någonting på sidan som inte stämmer med skriven information.

Genom att använda information som erhållits ifrån webbplatsen www.savly.se eller dess andra tjänster så som nyhetsbrev, banderoller eller övrig form av uttryck och kommunikation ifrån hemsidan godkänner du denna ansvarsfrigivning ifrån www.savly.se.

Hemsidan

Information på denna webbplats och alla andra former av immateriella rättigheter tillhör www.savly.se och därmed Bambino 94. V V UG. Utan uttryckligt skriftligt godkännande av att använda informationen på denna webbplats bör du inte använda den till publicering i någon form. Användningen av informationen på hemsidan är endast tillåtet för personliga inköp via internet med hjälp av motsvarande länk ifrån www.savly.se.

Det är inte tillåtet att använda webbplatsen www.savly.se för brottslig verskamhet. Vi samarbetar med utredare om detta kan vara fallet!

Ansvarsfrihet vid deltagande av information

Vi kan inte garantera att erbjudanden eller rabatter som skrivs på webbplatsen www.savly.se fungerar. Det är alltid återförsäljarens ansvar att kontrollera att ett erbjudande eller rabattkod ger den önskvärda prisskillnaden och om det kan användas. www.savly.se, Bambino 94. V V UG och dess anställda är inte ansvariga för den skada som kan orsakas till följd av information ifrån denna webbplats. Om du skulle stöta på information som inte stämmer ber vi er att kontakta oss via e-post. Vi kommer då så fort som möjligt ta bort eller uppdatera den specifika informationen.

Köp av produkter eller tjänster

www.savly.se hänvisar bara till försäljare av varor eller tjänster. Vid köp av produkt eller tjänst agerar du i enligthet med köpvillkoren hos återförsäljaren. www.savly.se säljer inga produkter eller tjänster. Vi har inte kontakt med återförsäljare och kan inte förmedla problem vid köp av en produkt eller tjänst.

Råd

www.savly.se är inte ansvariga för de råd som ges via vår webbplats. När du funderar över erbjudanden som rör finansiella, medicinska, juridiska, eller andra personliga tjänster samt företagsbeslut bör du vända dig till expert för professionella råd kring ditt beslut. Råden här ges utan garanti av något slag.

Klagomål

Om du har ett klagomål som gäller något rörande www.savly.se så kan du ange detta skriftligt till oss via e-post. Ange alltid ditt fullständiga namn, adress samt tydlig beskrivning av ditt klagomål samt orsaken till ditt klagomål. Klagomålen kommer att behandlas och besvaras inom 10 arbetsdagar.

Lagstiftning gällande webbplatsen www.savly.se

Denna webbplats styrs av Svensk lag. Om du använder denna webbplats eller dess information godkänner du att www.savly.se har full ansvarsfrihet från all information du tar del av. Bambino 94. V V UG förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna ansvarsfrihet utan förvarning. Hela webbplatsen är upphovsrättsskyddad.